تغذیه | تغذیه ورزشی | سلامتی | لاغری و چاقی

پلی فنول های سیب ( چربی سوز و افزایش دهنده قدرت )

 پلی فنول های سیب ( چربی سوز و افزایش دهنده قدرت )

این ماده چیست ؟ آنتی اکسیدان های موجود در میوه سیب.
دلیل مصرف : توانایی کاهش کلسترول ، افزایش قدرت و کاهش خستگی عضلات.
مقدار مصرف : ۵۰۰ میلی گرم پیش از صبحانه و ناهار، و خوردن یک عدد سیب (که بطور معمول حاوی ۲۰۰ میلی گرم پلی فنول است) پیش از تمرین.

طی مطالعه ای که نتایج آن در سال ۲۰۰۷ در ژورنال علم و طب در ورزش به چاپ رسید، به موش های آزمایشگاهی پلی فنول های سیب داده شد و وزن آنها،درصد چربی بدنشان، قدرت عضله دو قلوی ساق و مقدار خستگی این عضله پس از فعالیت مورد بررسی قرار گرفت. پس از سه هفته، موش هایی که با پلی فنول تغذیه شده بودند نه تنها درصد چربی بدنشان ۳۰ درصد کمتر از دیگر موشها گزارش شد، بلکه مقدار حیرت انگیز افزایش درصد در صدی قدرت در ساق آنها گزارش شد، بعلاوه خستگی عضلانی بسیار کمتر. در مطالعه دیگری که در سال ۲۰۰۷ منتشر شد، انسانها مورد آزمایش قرار گرفتند.

به تعدادی از افراد پلی فنول های سیب  داده شد برای سه هفته و پس از بررسی مشخص شد، سطح کلسترول LDL (نوع بد) این افراد و وزن آنها کاهش یافته، بخصوص مقدار چربی شکم. دانشمندان چنین نتیجه گیری کردند که پلی فنول ها ژن هایی را در بدن فعال می کنند که باعث تقویت چربی سوزی و کاهش ذخیره سازی چربی می شوند. افزایش مصرف چربی بعنوان سوخت توسط بدن همچنین می تواند دلیلی برای کاهش خستگی عضلانی در این مدت باشد، و خاصیت آنتی اکسیدانی پلی فنول ها هم می تواند به کاهش آسیب های عضلانی در طول تمرین و در نتیجه افزایش قدرت عضلانی بیانجامد.

منبع : jafarpoor.com

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *