فلفل قرمز باعث چربی سوزی می شود

فلفل قرمز باعث چربی سوزی می شود

فلفل قرمز باعث چربی سوزی می شود
تندی فلفل قرمز معمولاً بر اساس مقیاسی که داروشناس معروف “ویبور اسکاول” محاسبه می گردد. به عنوان مثال فلفل شیرین دارای اسکاول ۰ می باشد، فلفل دلمه ای دارای اسکاول ۵۰۰۰ و اسکاول پودر فلفل قرمز یا سیاه چیزی در حدود ۳۰۰۰۰۰ تخمین زده می شود.

قسمت تند فلفل قرمز را کپساسین (Capsaicin) تشکیل می دهد که دارای فواید بیشماری برای سلامتی است. Capsaicin شامل ماده خام طبیعی vanillylamides می باشد که حاوی اسیدهای monocarboxylic از زنجیزه های مختلف C-8 تا C-11 می باشد. لازم به ذکر است که این ماده دارای قابلیت چربی زدایی بوده و در برخی از میوه ها یافت می شود که در این میان فلفل قرمز بیشترین میزان آن را به خود اختصاص می دهد.

اگر از فلفل قرمز به طور مداوم در رژیم غذایی خود استفاده کنید، نه تنها به هضم غذاها کمک کرده اید بلکه ریسک ابتلا به بیماری های قلبی را نیز کاهش داده اید. پیش از این تصور می شد که فلفل قرمز سبب وخیم تر کردن زخم معده می شود، اما این ترس با توجه به تحقیقات گسترده ای که انجام پذیرفت از میان رفت و پژوهشگران به این نتیجه رسیدند که فلفل به دلیل دارا بودن کپسیکم (capsicum) می تواند از ایجاد لخته های خونی خطرناک نیز جلوگیری بعمل آورد. همچنین محققان در حال بررسی خواص ضد درد آن به منظور ساخت داروهای مسکن نیز هستند.

علاوه بر توانایی جلوگیری از انسداد شریانهای خونی، محققان به این نتیجه رسیدند که کرم های موضعی که شامل capsicum هستند می توانند بسیاری از دردهای مزمن پوستی را التیام دهند. در حال حاضر این ماده به شکل پماد و کرم تجویز شده و برای تسکین درد تبخال، دردهای پس از عمل جراحی قطع عضو، و بهبود زخم ها از آن استفاده می شود.

عملکرد capsicum به این شکل است که میزان ماده P را کاهش می دهد. وظیفه ماده P انتقال حس درد از پوست به سلول های عصبی مهره هاست. با مسدود کردن ماده P پمادهای حاوی capsicum مانند یک بی حس کننده قوی و طولانی مدت عمل کرده و تقریباً ۷۵% از بیماران پوستی رضایت خود را از این نوع کرم ها و پمادها اعلام کرده اند.

منبع : فیتنس تیپس

۰ دیدگاه

پیام بگذارید.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.