فرسایش غذایی و نیاز به مصرف مکمل های ویتامینی و مینرال ها

 فرسایش غذایی و نیاز به مصرف مکمل های ویتامینی و مینرال ها

بسیاری از متخصصان تغذیه عقیده دارندکه در صورت استفاده مناسب از غذاهای مفیدی مثل میوه و سبزیجات ، مصرف مکمل های ویتامینی و مواد معدنی ( مینرال ها ) فقط اتلاف وقت و هزینه خواهد بود . آنچه که آنها از آن بی اطلاع هستند این است که ارزش غذایی تولیدات ما روز به روز در حال کاهش است .

براساس تحقیقات نشریه « پیشگیری » ( Prevention  ) تاریخ جولای ۲۰۱۰ . یک وعده متوسط کلم بروکلی در سال ۱۹۵۰ میلادی حاوی ۱۳۰ میلی گرم کلسیم بوده است که امروزه تنها ۴۸ میلی گرم در همان مقدار وجود دارد .

مقادیر کمتر مواد مغذی در میوه ها و سبزیجات امروزی ناشی از تمایل صنعت کشاورزی برای تولید محصولات بزرگتردر زمان کوتاهتر می باشد . مواد مختلف تسریع کننده رشد – پرورش گزینشی و کودهای مصنوعی – موجب کاهش توانایی این محصولات در ساخت مواد مغذی یا جذب آنها از خاک می گردند .

همچنین شواهد نشان داده که کشت مکرر در یک خاک یکسان به مرور باعث تخلیه آن خاک از مواد مغذی خواهد شد . تلاش برای کاشت و برداشت محصول بیشتر در مزارع می تواند با کاهش ارزش غذایی محصولات تولید شده در آنها همراه باشد .

حرف آخر اینکه : همچنان به مصرف مکمل های ویتامین و مینرال ادامه دهید . درست است این مواد نمی توانند جای مواد غذایی اصلی را بگیرند ولی همانطوری که از نامشان پیداست تکمیل کننده و مکمل مواد غذایی اصلی می باشند.

نشریه پیشگیری . جولای ۲۰۱۰

۰ دیدگاه

پیام بگذارید.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.