عصاره دارچین ؛ افزاینده عملکرد کراتین

 عصاره دارچین ؛ افزاینده عملکرد کراتین

یکی از اجزای ترکیبی محصول کراتین cinnulin pf می باشد. در این مقاله می خواهیم به تعریف این جزء و عملکرد آن بپردازیم. Cinnulin pf نام تجاری عصاره دارچین محلول در آب می باشد. قضیه عصاره دارچین در محصولات کراتینی به صورت مستقیم و به خوبی توسط پژوهش های مختلف حمایت می شود. اکثر پژوهش ها روی کراتین نشان می دهند که وقتی کراتین با قندهای ساده نظیر گلوکز خورده می شود، به صورت قابل توجهی در یک نرخ توسعه یافته جذب می شود و برای این امر دلیلی وجود دارد. وقتی حجم زیادی گلوکز خورده می شود، سطوح انسولین به صورت برجسته ای افزایش می یابد و سطوح انسولین بالا رفته نشان می دهد که گلوکز و کراتین بیشتری از جریان خون خارج می شوند و در بافت های عضلانی پمپ می شوند.

این فرایند راه حل ساده ای به نظر می رسد که منجر به توسعه جذب کراتین می شود. به هر حال بدین منظور تقریباً به ۲۰ گرم گلوکز در کنار هر گرم کراتین نیاز است تا منجر به ایجاد توسعه در فرآیند جذب شویم. اگر چنین حجم زیادی از قند به صورت یک بنیاد متوالی خورده شود، مقاومت انسولین می تواند توسعه پیدا کند و توانایی بدن را در رابطه با جذب صحیح مواد مغذی کم کند.

مقاومت جدی انسولین شبیه به آنچه در بیماری دیابت نوع دوم رخ می دهد ، چیزی است که ما خواهانیم تا از آن دوری کنیم. در راًس آن، معمولاً افراد نگران هستند که نکند با خوردن روزانه ۱۰۰ گرم قند ساده ( بجز حول و حوش زمان تمرین ) دچار مشکل شوند.

با در نظر گرفتن همه این اطلاعات ، کمپانی های مکمل سازی به دنبال جزء ترکیبی مزبور در کنار قندهای ساده هستند که می تواند منجر به ترشح انسولین به منظور توسعه جذب کراتین شود. این همان جایی است که عصاره دارچین وارد ماجرا می شود و با اجزای ترکیبی گیاهی خاص خود به جزء ترکیبی فعالش نقش عمده را می دهد. جزء ترکیبی فعال دارچین ، هیدروکسی کلکون است که گاهی اوقات از آن تحت عنوان متیل هیدروکس کلکون نام برده می شود. عصاره دارچین ( که شامل سطوح بالایی از هیدروکسی کلکون می باشد) به تقلید از تاًثیرات انسولین می پردازد ومنجر به ترشح انسولین از پانکراس می شود. علاوه بر آن ، عصاره  دارچین ممکن است منجر به افزایش عملکرد انسولین در سلول های عضلانی شود و در این حالت منجر به مصرف بهتر گلوکز ، کراتین و اسید های آمینه به وسیله بافت های عضلانی می شود.

توسعه مصرف گلوکز منجر به توسعه سنتز گلوکز می شود که کمک بسیار موًثری به ریکاوری پس از اجرای تمرین های شدتی می کند. افزایش مصرف اسید آمینه به سنتز پروتئین و رشد عضله کمک می کند. علاوه بر تاًثیرات فوق ، عصاره دارچین همچنان نشان داده که در بهبود سطح تری گلیسرید خون ، کلسترول کلی و کلسترول LDL کمک می کند .

مطابق با پژوهشهای علمی ، این عصاره احتمالاً یک عامل مهم در یک تنوع از مکملهای رژیمی است، بخصوص آنهایی که دارای نرخ جذب پایین می باشند. پس  از این به بعد به دنبال محصولات کراتینی باشید که جزء cinnulin pf را در لیست اجزای ترکیبی خود دارند.

منبع : مجله Muscle&Fitness

۰ دیدگاه

پیام بگذارید.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.