تشریح مواد غذایی | تغذیه

شکلات خوب یا بد ؟

On

 شکلات خوب یا بد ؟

شکلات یکی از پر طرفدارترین خوراکی های جهان است . عده ای که به شکلات علاقه زیادی دارند به هیچ وجه تاب مقاومت در برابر آن را ندارند . چندی پیش تحقیقات متعدد اپیدمیو لوژیکی در مورد شکلات صورت گرفت که نشان داد مصرف خوراکی های سرشار از آنتی اکسیدان ها ، ویتامین ها و بیوفلاونوید ها احتمال ابتلا به بیماری ها و مرگ میر را کاهش می دهد . میوه ها ، سبزی حاوی سیر و توت فرنگی نیز حاوی آنتی اکسیدان ها هستند و به بهبود سلامت فردی کمک می کنند . در این بین مصرف شکلات هم به کاهش LDL  یا کلسترول به فیبر کمک می کند.

کاکائو که در ترکیب شکلات بکار می رود از لخته شدن خون جلو گیری می کند و این خاصیت را تا ۶ ساعت پس از مصرف حفظ می کند در حالی که چای یا قهوه فاقد چنین خاصیتی می باشند.

توجه !

فراموش نکنید خواصی که در بالا به آنها اشاره شد فقط در آن دسته از شکلات هایی وجود دارد که غلظت کاکائویی بکار رفته در آنها بالا بوده و به اصطلاح تلخ هستند در ضمن به جای اینکه ترکیبات قندی و چربی های هیدروژنه داشته باشند دارای افزودنی هایی مثل شیر ، خامه یا کارامل هستند.

توجه کنید و مراقب باشید که تزکیب اصلی آن روغن کاکائو باشد زیرا این نوع روغن روی کلسترول اثر نمی گذارد  اما پودر کاکائو که دارای روغن گیاهی هیدروژنه یا نیمه هیدروژنه است با اثرات بد و منفی همراه می باشد

به کالری شکلات نیز توجه کنید زیرا کالری بالایی دارد فقط به فکر مزه غذاها نباشید بلکه به فکر ارزش غذایی ان و تاثیر آن بر سلامتی بدن نیز باشید و هر چیز را به میزان درست و نیاز بدن مصرف نمایید و دقت کنید که زیاده روی در هر کاری به ضرر ماست حتی در خوردن شکلات.

منبع : jafarpoor.com

About احسان اخلاق منش

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *