تخم گشنیز و درمان فشارخون

تخم گشنیز و درمان فشارخون

تخم گشنیز و درمان فشارخون

تخم کاهو، گشنیز، کاسنی، خُرفه در درمان فشارخون مؤثرند.فشارخون نیرویی بوده که انقباض قلب ایجاد می‎کند.

این نیرو برای برقراری گردش مناسب و مداوم خون در کلیه عروق ضروری است. قلب باید حداقل فشاری را درون دستگاه گردش خون حفظ کند تا بر مقاومت ناشی از کیلومترها عروق کوچک (مویرگ‎ها) پیروز شود و خون نیز هنگام رسیدن به بافت‎ها، از فشار کافی برای انجام مبادله‎های شیمیایی برخوردار باشد.

سردردهای مکرر، دیدن ذره‎هایی در هوا، وزوز کردن گوش‎ها و احساس سرگیجه و ضعف، سنگینی قلب و تنگی نفس پس از کار بدنی از نشانه‎های بیماری فشارخون هستند.

بالا بودن فشار خون، قلب را ناچار به تحمل فشار بیشتری می‎کند و در صورت ادامه وضع، باعث افزایش حجم و آسیب دیدن آن می‎شود. همچنین ممکن است تحت فشار بیشتر، عروق خونی آسیب دیده و کار بافت‎ها و اندام‎هایی که این عروق، خون را به آنها می‎رسانند دچار اختلال شود.

قلب، مغز، کلیه‎ها و چشم‎ها ازجمله اندام‎هایی هستند که بیشتر آسیب‎ می‎بینند.

چاقی، بیماری قند، افزایش اسید اوریک و چربی‎های خون (کلسترول، لیپیدها، تری‌گلیسیریدها) و مصرف قرص ضد بارداری از جمله عواملی هستند که فرد را مستعد فشارخون می‎‎کنند.

این بیماری با گیاهان دارویی اولیو، کراتاکوس کمپوزه، برگ زیتون، چای مکه، قراقات، عناب، زرشک، سنبل ‎الطیب، سیر، مخلصه فشار خون قابل درمان است. بیماران می‎توانند ۲۰ گرم قراقات، ۲۰ گرم برگ زیتون و ۲۰ گرم چای ترش را پودر کرده و سپس یک قاشق مرباخوری از دارو را در یک استکان آب‎جوش دم و میل کنند. همچنین تخم کاهو، گشنیز، کاسنی، خُرفه را به مقدار مساوی نرم سائیده و هر روز صبح ناشتا یک قاشق غذاخوری مصرف کنند.

منبع : آفتاب

۰ دیدگاه

پیام بگذارید.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.