تغذیه | تغذیه ورزشی | مقالات

اهمیت مواد قندی در رژیم غذایی

On

اهمیت مواد قندی در رژیم غذایی
گلوکز وارد شده در بدن اگر فورا مورد استفاده قرار نگیرد در کبد و یا عضلات به گلیکوژن تبدیل می شود . کبد انسان توانایی ذخیره ۱۰۰ گرم گلیکوژن را دارد و عضلات با توجه به امادگی جسمانی فرد و حجم عضلات در حدود ۲۵۰ تا ۴۰۰ گرم گلیکوژن را در خود ذخیره می کنند.


گلیکوژن موجود در کبد به عنوان یک منبع انرژی برای تمام قسمتهای بدن به شمار می رود ولی گلیکوژن موجود در عضلات تنها مختص تولید انرژی در عضلات می باشند.

هنگامیکه بدن بیش از نیاز خود گلوکز دریافت کند یعنی تمام منابع ذخیره گلیکوژن پر باشد گلوکز اضافی توسط کبد به اسیدهای چرب( بافت چربی ) مبدل می شود و به صورت چربی در بدن ذخیره می شود زمانیکه بدن نیاز به انرژی داشته باشد می تواند از این منابع استفاده کند ولی دیگر چربی توانایی مبدل شدن به گلوکز را ندارد .

منبع : فیتنس تیپس

About احسان اخلاق منش

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *