بدنسازی|فیتنس|اخبار ورزشی|مقالات ورزشی

بدنسازی,زیبایی اندام

فیتنس|بدنسازی

ورزش برای همه

بدنسازي

بدنسازي و تناسب اندام
انواع ماهی و خصوصیات برخی از آنها





طراحی وب سایت و بهینه سازی

مجری طراحی وب سایت های بزرگ تجاری فروشگاهی در سراسر کشور با طراحی های بسیار شکیل و پر محتوا و سایت های داینامیک و پنل مدیریت

wideweb.ir drbehzadfarokhi.comبدنسازی گاهی می توان در مورد برنامه حسابداری بحث کرد و با توجه به نرم افزارهایی که تا کنون تولید شده www.rayasepehr.com را به عنوان بهترین نمونه این نرم افزار ها قرار داد.sharp-ir نیز شرکتی می باشد که در رسته کاری تصفیه هوا فقش موثری را ایفا می کند. این سایت می تواند آموزش بسیار مناسبی در زمینه تولید نرم ادستگاه های تصفیه هوا داشته باشد. اکنون زمان آن رسیده که برخی از هاست های برتر کشور را معرفی کنیم و از میان این هاست ها ، موارد لینوکسی آن را مجزا کنیم و به بازدیدکننده نمایش دهیم. هاست لینوکس ایران هاست24 بی شک از بهترین هاست های لینوکس ایران و ارزانترین می باشدهاست لینوکس
  • با بینی زیبا و جراحی زیبایی بینی بهترین باشید جراحی بینی از بهترین جراحی های زیبایی می باشد
  • شکم خود را با رژیم آب کنید و اگر نشد بهترین گزینه جراحی لاغری شکم یا جراحی زیبایی شکم می باشد.جراحی شکم در جراحی های شکم به یک زیبایی اندام برسید
  • جراحی سینه
  • جراحی لیفت صورت می تواند به زیبا شدن صورت شما در عمل لیفتینگ کمک کند
  • جراحی پلک هم با متخصص این رشته دکتر آرش نجف بیگی به اوج خود رسیده و پلک های مراجعه کنندگان عمل می شود
  • جراحی لاغری
  • با راهبند های الکتروپارس به بهترین نحو ممکن راهبند اتوماتیک را ملاحظه کنید و بعد از دیدن قیمت راهبند های اتوماتیک تصمیم بگیرید
سه شنبه ۵ بهمن
جراحی زیبایی و لیزر  کتاب اصول و سیستم های تمرینی در بدنسازیتبلیغات 24تن ورز

انواع ماهی و خصوصیات برخی از آنها

1191

 انواع ماهی و خصوصیات برخی از آنها

ماهی به عنوان مهمترین منبع پروتئین حیوانی برای مردم به شمار می رود . ماهی و انواع دیگر غذاهای دریایی به مقدار زیاد در رژیم افرادی که به علت شرایط محیط زندگی مجبور به استفاده از غذاهای دریایی می باشند اهمیت ویژه ای دارند . ماهی ها انواع مختلفی دارند و به سه دسته سفید ، چربی دار و غضروفی تقسیم می شوند و خود نیز انواع مختلفی را شامل می شوند. که به ویژگی هر کدام از آن می پردازیم.

انواع ماهی

ماهی های سفید :

از جمله ماهی های این گروه می توان به کد ( COD  ) و هالیبوت ( Halibut  ) اشاره کرد . از ویژه گی های آنها اینکه مقدار چربی این گروه از ماهی ها پایین استو در درجه اول شامل بافت های ماهیچه ای می باشند که توسط بافت های همبند به هم متصلند. ویتامین B6 در این ماهی ها نسبت به پستانداران بالاتر است و منبع غنی از ید هستند . این ماهی ها اگر در آب های آلوده زندگی نمایند ، فلزات سمی در بدن آنها تجمع می یابد .

ماهی های چربی دار :

نمونه هایی از ماهی های این گروه عبارتند از : مارماهی ( eel ) هرینگ ( herring  ) تون ( Tuna ) . گوشت این ماهی ها چربی زیادی دارد و تیره تر از ماهی های سفید می باشند . مقدار چربی موجود دربدن این ماهی ها به چرخه تولید مثل آنها بستگی دارد و بعد از تولید مثل بطور قابل ملاحظه ای مقدار چربی بدن آنها پایین می آید به عنوان مثال مارماهی از فوریه تا آوریل فقط ۵ درصد چربی دارد ولی مقدار چربی بدن مارماهی از جولای تا اکتبر به ۲۰ درصد می رسد .

گوشت این ماهی ها نسبت به ماهی های سفید از نظر ویتامین B غنی تر می باشد مقدار ویتامین های A,D نیز در آنها بالاست . چربی این این ماهی ها ، غنی از اسیدهای چرب پلی غیر اشباع با زنجیره های دراز می باشد ( L.C.PUFA ) و به همین علت مستعد فاسد شدن هستند و در جایی که انبار می شوند بوی سرکه به مشام می رسد

ماهی های غضروفی :

این ماهی ها در دریا یافت می شوند و به دو دسته قلابداران ( sharks ) و درخشان ( rays ) تقسیم می شوند . گوشت این ماهی ها به مقدار کمی چربی دارد با این حال در کبد این ماهی ها مقدار قابل ملاحظه ای روغن جمع می شود ولی از لحاظ میزان ویتامین ها و مواد معدنی به ماهی های سفید شباهت دارند.

مواد مغذی موجود در ماهی

قسمت اصلی ماهی که به عنوان غذا مصرف می شودو منبع خوبی از پروتئین است ، عضله نام دارد. از نظر ترکیبات اسید آمینه اکثر ماهی هابه هم شباهت دارند و منبع خوبی از اسید آمینه های ضروری به شمار می روند.
 انواع ماهی و خصوصیات برخی از آنها
ماهی از نظر مقدار اسید آمینه های ضروری تقریباً با گوشت قرمز ، تخم مرغ ، شیر ، گوشت طیور برابری می کند . کلسیم مهمترین ماده معدنی است که در ماهی ها در مقایسه با گوشت قرمز به وفور یافت می شود . در نواحی رودخانه ای در قسمت مشرق ، جایی که زراعت برنج زیاد است و محصولات لبنی کم تولید می شود مصرف کلسیم همیشه پایین است . بنابراین کلسیم موجود در ماهی هابه مردمان نواحی مزبور از نظر تامین کلسیم کمک می کند .ماهی های اسپارتات ( spartat  ) و ساردین ( Sardine ) اگر با استخوانهایشان خورده شوند در این صورت منبع مناسبی برای کلسیم خواهند بود.

در گونه های دریایی ، مقدار سدیم بالا و محتوای درون سلولی پتاسیم و فسفر نسبت به گوشت بیشتر است . به عنوان مثال حدود ۶۰ گرم از گوشت ماهی ۲۰۰تا ۳۰۰ میلی گرم پتاسیم دارد.

ماهی ها یک منبع غنی برای فلوئور محسوب می شوند، ولی میزان روی و آهن در ماهی ها پایین است.

چربی هایی که همراه پروتئین در ماهی یافت می شوند ،اغلب از نوع اسید های چرب پلی غیر اشباع می باشند  . این چربی ها منابع مهم ویتامین D   محسوب می گردند.

در مقایسه با دیگر منابع پروتئینی ، ماهی جزو مواد غذایی است که پروتئین آن تقریباً کامل است و می تواند اسید آمینه های ضروری را تامین نماید.

میزان پروتئین موجود در ماهی برابر پروتئین موجود در گوشت می باشد.

منبع : jafarpoor.com

نظر خود را بگذارید


× 7 = چهارده

 کتاب اصول و سیستم های تمرینی در بدنسازیتبلیغات 24 تن ورز