بدنسازی|فیتنس|اخبار ورزشی|مقالات ورزشی

بدنسازی,زیبایی اندام

فیتنس|بدنسازی

ورزش برای همه

بدنسازي

بدنسازي و تناسب اندام
آیا شکر برای بدنسازان مفید است؟





طراحی وب سایت و بهینه سازی

مجری طراحی وب سایت های بزرگ تجاری فروشگاهی در سراسر کشور با طراحی های بسیار شکیل و پر محتوا و سایت های داینامیک و پنل مدیریت

wideweb.ir drbehzadfarokhi.comبدنسازی گاهی می توان در مورد برنامه حسابداری بحث کرد و با توجه به نرم افزارهایی که تا کنون تولید شده www.rayasepehr.com را به عنوان بهترین نمونه این نرم افزار ها قرار داد.sharp-ir نیز شرکتی می باشد که در رسته کاری تصفیه هوا فقش موثری را ایفا می کند. این سایت می تواند آموزش بسیار مناسبی در زمینه تولید نرم ادستگاه های تصفیه هوا داشته باشد. اکنون زمان آن رسیده که برخی از هاست های برتر کشور را معرفی کنیم و از میان این هاست ها ، موارد لینوکسی آن را مجزا کنیم و به بازدیدکننده نمایش دهیم. هاست لینوکس ایران هاست24 بی شک از بهترین هاست های لینوکس ایران و ارزانترین می باشدهاست لینوکس
  • با بینی زیبا و جراحی زیبایی بینی بهترین باشید جراحی بینی از بهترین جراحی های زیبایی می باشد
  • شکم خود را با رژیم آب کنید و اگر نشد بهترین گزینه جراحی لاغری شکم یا جراحی زیبایی شکم می باشد.جراحی شکم در جراحی های شکم به یک زیبایی اندام برسید
  • جراحی سینه
  • جراحی لیفت صورت می تواند به زیبا شدن صورت شما در عمل لیفتینگ کمک کند
  • جراحی پلک هم با متخصص این رشته دکتر آرش نجف بیگی به اوج خود رسیده و پلک های مراجعه کنندگان عمل می شود
  • جراحی لاغری
  • با راهبند های الکتروپارس به بهترین نحو ممکن راهبند اتوماتیک را ملاحظه کنید و بعد از دیدن قیمت راهبند های اتوماتیک تصمیم بگیرید
شنبه ۲ بهمن
جراحی زیبایی و لیزر  کتاب اصول و سیستم های تمرینی در بدنسازیتبلیغات 24تن ورز

آیا شکر برای بدنسازان مفید است؟

1054

آیا شکر برای بدنسازان مفید است؟

آیا شکر برای بدنسازان مفید است؟

مثل تمام کربوهیدراتها، شکر برای بدن انرژی تولید می کند. کربوهیدراتها منابع سوختی ارجح عضلات در بدن هستند. اگر به میزان کافی کربوهیدرات در اختیار بدن نباشد اجرای فعالیت برایتان مشکل می شود و احساس کند شدن و تنبل شدن خواهید کرد. افرادی که فعالیت های بدنی زیادی دارند (مثل ورزشکاران) نیاز کربوهیدرات بدنشان زیاد است که نیازهای کربوهیدرات بدنشان را باید بدون شکر تامین سازند.

کربوهیدرات ها

کربوهیدراتها بهترین سوخت برای ورزشکاران هستند. چراکه در مقایسه با چربی و پروتئین برای سوختن نیاز به اکسیژن کمتری دارند. در صورتی که به اندازه ی کافی از کربوهیدراتها استفاده کنید، قادر خواهید بود شدیدتر ورزش کنید. (چه در هنگام ورزش و چه در مسابقه)

یک رژیم پرکربوهیدرات به شما اجازه می دهد که به خاطر بازسازی ذخایر کربوهیدراتی و کاهش زمان بازگشت به حالت اولیه سختتر تمرین نمایید. رژیم غذایی در زمان تمرین به ویژه حائز اهمیت است؛ چراکه اگر شما قادر به تمرین شدیدتر باشید، در طی مسابقه نیز به سطوح بالاتری از کارایی می رسید. در صورتی که یک ورزشکار استقامتی هستید، نیاز شما به کربوهیدرات می تواند تا ٩٠ ۷۰ درصد از کالری موردنیاز روزانه شما افزایش یابد.

غذاهای کم محتوا ذخایر کربوهیدرات بدن شما را کاهش خواهد داد و انرژی شما را تحلیل خواهند برد. به نحو مشابه، در صورتی که به جای کربوهیدراتها از غذاهای پرچرب و پرپروتئین استفاده کنید، نخواهید توانست انرژی مناسب برای تمرین و مسابقه مطلوب را تأمین نمایید.

چرا ما شکر می خوریم؟

مثل تمام کربوهیدراتها، شکر برای بدن انرژی تولید می کند. کربوهیدراتها منابع سوختی ارجح عضلات در بدن هستند. اگر به میزان کافی کربوهیدرات در اختیار بدن نباشد اجرای فعالیت برایتان مشکل می شود و احساس کند شدن و تنبل شدن خواهید کرد. افرادی که فعالیت های بدنی زیادی دارند (مثل ورزشکاران) نیاز کربوهیدرات بدنشان زیاد است که نیازهای کربوهیدرات بدنشان را بدون شکر تامین سازند. شکر یک بخش مهم از رژیم های غذایی ما است، و ما راجع این موضوع کم دقت هستیم که می توایم روزانه حداکثر ۲ الی ۳۰ قاشق چایخوری از آنها را مصرف کنیم.

ما می دانیم که شکر برای دندانها مضر بوده و برای حفظ تناسب بدن یک دشمن به حساب می آید، اما مصرف بیش از حد قندهای ساده رواج زیادی دارد و به همین دلیل است که از هر ۳ نفر، ۱ نفر مستعد مقاوم شدن در مقابل انسولین هستند (یعنی وضعیتی که می تواند منجر به بیماری دیابت گردد).
انواع گوناگون شکر
اما اول از همه باید بین قندهای ساده و مرکب تمایز قایل شوید. قندهای سازه به آن دسته کربوهیدراتهایی اطلاق می شود که خیلی سریع می توانند وارد جریان خون شوند.

غذاهایی که حاوی چنین قندهایی هستند به کربوهیدراتهای دارای شاخص گلایسمیک بالا گفته می شود. از این دسته قندها می توان به ساکروز، گلوکز، مالتوز، فروکتوز و دیگر قند و شکرهای داخل مرباها، کیک ها، شیرینی ها، نوشیدنی های شیرین، شکلات ها، بیسکویت ها، بستنی ها و کلوچه ها اشاره کرد.

قندهای مرکب یا همان کربوهیدراتهای مرکب، آنهایی هستند که به آرامی در خون، قند آزاد می کنند. به غذاهایی که حاوی کربوهیدرات مرکب هستند، دارای شاخص گلایسمیک پایین گفته می شود. به عنوان نمونه برای کربوهیدراتهای مرکب می توان به غذاهایی مثل سیب زمینی کباب شده، بادام زمینی توت فرنگی، عدس، سبزیجات سبز رنگ و قارچ اشاره کرد.

انواع بیسکویت، کیک و شکلات دارای شکر هستند، و این ماده در تعداد خیلی زیادی از غذاها می تواند وجود داشته باشد. محققان برای نشان دادن این موضوع که مغز می تواند قند ساده را از دیگر کربوهیدراتها تشخیص دهد بررسی هایی انجام دادند، و به این نتیجه رسیدند که مردم می توانند همانند سیگار و دارو به قند اعتیاد پیدا کنند. شما باید مصرف محصولات تصفیه شده را که می توانند باعث به تثبیت رسیدن سطح انسولین در بدن شوند را کاهش دهید و بدین صورت درصد مقاوم شدن بدن در مقابل انسولین را کاهش دهید. باید به تدریج و با یک روند خیلی آرام در طی چندین هفته و یا شاید چند ماه مصرف قندها را کاهش دهید. جهت کمک کردن به خودتان یک دفترچه یادداشت برای هوس های غذایی و غذاهایی که می خورید تهیه کنید و برای مدت ۲ هفته به دقت تمام غذاهای دارای قند و شکر را یادداشت کنید و ثبت کنید که چه زمانی هوس آنها را کردید.

چنین کاری به شما کم می کند که متوجه شوید کدام غذاها شما را به شوق وا می دارد و از آنها در زمانهایی که استرس دارید و خسته هستید استفاده کنید تا موثر واقع شوند. جهت تسهیل کردن این جریان، غذاهای تصفیه شده را از رژیم خود حدف کنید و مصرف آن دسته از کربوهیدراتهایی که دارای شاخص گلایسمیک بالا هستند را کاهش دهید.
آیا شکر برای بدنسازان مفید است؟

غذاهای دارای شاخص گلایسمیک پایین، به دفعات قند را در خون آزاد می کنند و هر بار به قدری قند وارد خو می کنند که مورد نیاز و قابل بهره برداری باشد و موجب ترشح انسولین در مقادیر زیاد نشود. علاوه بر این، چنین غذاهایی بدن را با مواد مغذی موثر در سوختن قند نیز تامین می کنند.

فیبرها، پروتئین ها و چربی ها با آرام ساختن جریان آزادسازی قند در خون میزانت ترشح انسولین را در بدن کاهش می دهند، بنابراین مثلاً زمانی که می خواهید سیب زمینی پخته میل کنید، اگر آن را همراه عدس (که پروتئین زیادی دارد) مصرف کنید می توانید آزادسازی قند حاصل از سیب زمینی را حدود ۵۰% آرام تر کنید.

چنین رژیمی به شما کمک می کند تا سطح انرژی بدنتان به شکلی ثابت بالا بماند و بنابراین می تواند از بروز وسوسه لحظه ای برای مصرف قندها جلوگیری به عمل آورد. با تمام موارد مذکور از میوه ها مصرف کنید تا شیرینی طبیعی را بچشید، اما به یاد داشته باشید که میوه ها خیلی بهتر از آب میوه ها هستند. گیلاس، تمشک و توت فرنگی انتخاب های خوبی هستند، به ویژه بعد از یک وعده غذایی برای اینکه این میوه ها علاوه بر اینکه دارای شاخص گلایسمیک پایینی هستند، همچنین دارای مقدار کالری ناچیزی می باشند.

از خوردن کیک ها و شیرینی ها بعد از وعده های غذایی خودداری کنید، چرا که در این صورت آنها موجب حفظ انسولین در سطح بالایی می شوند که در نتیجهٔ بروز چنین حالتی عضلات بیشتر نسبت به این هورمون بی تفاوت می شوند. اگر هوس شیرینی کردید،

بهتر است که از شکلات های تیره رنگ و تلخ مزه مصرف کنید تا اینکه بخواهید شیرینی مصرف کنید. مصرف زیاد اسید چرب امگا۳ میزان انعطاف پذیری غشاء سلولهای بدن را افزایش می دهد و باعث می شود گیرنده های انسولین در بدنتان موثرتر عمل کنند.

اگر سعی کنید همیشه عضلانی و کم چربی بمانید، درصد بروز مقاوم شدن بدنتان در مقابل انسولین (که می تواند منجر به مرض قند شود) کاهش پیدا می کند.

از آنجایی که انجام تمرینات انسولین را حمایت می کند تا گلوکز را داخل عضلات جا دهد، باعث شده که ما بیشتر نسبت به انسولین حساس باشیم. فواید روانی حاصل از مصرف غذاهایی مثل مربا،شیرینی، کیک، کلوچه، نوشیدنی های شیرین، شکلات، بیسکویت، بستنی انکارناپذیر است، آنها واقعاً خوشمزه هستند و حس خاصی با مصرف آنها به انسان دست می دهد، اما باید در مصرف آنها خیلی تفریط کنید و تنها هر از گاهی از آنها استفاده کنید

نظر خود را بگذارید


× سه = 6

 کتاب اصول و سیستم های تمرینی در بدنسازیتبلیغات 24 تن ورز